Stoiximan Super League

Θα δώσει «μάχη» για τον Μπαρμπόσα

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα επιβεβαίωσε ο Αντζελο Μάρτινς. Ωστόσο, ο μάνατζερ του Πορτογάλου εξτρέμ θεωρεί ότι η Μπράγκα θα προβάλει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του πελάτη του. Πώς έχουν τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση. «», δήλωσε ο Μασάδο.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωση του Έλντερ Μπαρμπόσα επιβεβαίωσε ο Αντζελο Μάρτινς. Ωστόσο, ο μάνατζερ του Πορτογάλου εξτρέμ θεωρεί ότι η Μπράγκα θα προβάλει υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του πελάτη του.

Όπως γράφει σήμερα (16/06) η SportDay, ο πορτογαλικός σύλλογος αξιώνει περίπου 3 εκατ. ευρώ για να δώσει την έγκρισή του, όμως υπάρχει η αίσθηση ότι η «δουλειά» μπορεί να γίνει με ένα εκατομμύριο λιγότερο.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή η διοίκηση της ομάδας δεν δείχνει διατεθειμένη να πέσει από το προαναφερθέν ποσό.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Μάρτινς δήλωσε στην Πορτογαλία: «Ναι, τον Χέλντερ τον ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις μαζί μας».

Επίσης, από την πλευρά του παίκτη λέγεται ότι «δεν υπάρχει συμφωνία. Ακόμα...» με τους Πειραιώτες, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα και εννοώντας ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο, από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Όλα δείχνουν ότι το όνομα του Μπαρμπόσα είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, όμως προτεραιότητα αποτελούν η απόκτηση ενός στόπερ και στη συνέχεια εκείνη του «δεκαριού».

Περιμένει τον Όλοφ, αλλά…

Λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα οι πιθανότητες να ανανεώσει ο Όλοφ Μέλμπεργκ την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζεται η αναζήτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μπρούνο Άλβες (30, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και το συμβόλαιό του λήγει το 2014), Κανού (28χρονος, Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το 2015), Καλίντ Μπουλαρούζ (30χρονος, έμεινε ελεύθερος από τη Στουτγκάρδη), Έβερτον (23 ετών, Μπράγκα και τα δικαιώματά του ανήκουν σε εταιρεία μάνατζερ) Άντερσον Πόλγκα (33, Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών, ελεύθερος).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x