Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Θετική εξέλιξη, αλλά…»

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Παναθηναϊκό στο άκουσμα της είδησης ότι η UEFA έχει εγκρίνει τον φάκελο που είχε καταθέσει στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, όμως καλούνται να βρουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. «Κερδίζουμε τις μάχες και είμαστε έτοιμοι και για τις επόμενες», δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη SportDay.

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Παναθηναϊκό στο άκουσμα της είδησης ότι η UEFA έχει εγκρίνει τον φάκελο που είχε καταθέσει στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, όμως καλούνται να βρουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε χθες το βράδυ στη «SportDay»: «Ηταν μία θετική εξέλιξη, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται με στόχο να τα καταφέρουμε στο τέλος. Κερδίζουμε τις μάχες και είμαστε έτοιμοι και για τις επόμενες».

Χθες ο γνωστός επιχειρηματίας απάντησε σε κάποια ερωτήματα των φίλων του Παναθηναϊκού

Επειδή συνεχώς διαψεύδεις τα περί παικτών, μπάτζετ. Μόνο ο ισολογισμός σε απασχολεί. Πρόσεχε. Το ίδιο λάθος έκανε και ο προκάτοχός σου...

«Εγώ, κύριε, δεν είμαι ιδιοκτήτης. Είμαι ένας οπαδός που μπροστά σε αδιέξοδο πήρε πρωτοβουλίες για να διασωθεί η ομάδα μου, ο ΠΑΟ».

Δεν διαφωνώ, στηρίζουμε το εγχείρημά σας, απλά τονίζω τα λάθη που έφεραν τον διχασμό. Δεν είναι μόνο ισολογισμός μια ΠΑΕ.

«Από εμάς εξαρτάται το μπάτζετ μας! Πρώτο μέλημα όμως είναι η επιβίωση! Είμαστε ακόμα στην εντατική...».

Συγγνώμη, αλλά ο Σιμάο για ποιον λόγο κόβεται από το ρόστερ; Μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει και έρχεται από εξαιρετική χρονιά.

«Αυτά είναι θέματα προπονητή, αρμοδίων στελεχών, εγώ δεν έχω επαγγελματική κατάρτιση. Οι ειδικοί πρέπει να αποφασίζουν, αλλιώς χάος».

Μπράβο που σώσατε την ομάδα μας. Οχι σε ανανεώσεις παικτών που δεν αξίζουν. Χίλιες φορές από την ομάδα Νέων. Είμαστε μαζί σου.

«Κάνουμε μία νέα προσπάθεια για να δημιουργηθεί ξανά δυνατός, κυρίαρχος ΠΑΟ! Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός!».

Το μοντέλο «είμαι οικονομικά εύρωστος, αλλά μόνιμα δεύτερος» έφερε το μίσος στους προκατόχους σου. Πρόσεχε, η ΠΑΕ δεν είναι απλά Α.Ε.

«Εσείς να προσέξετε ότι τον Μάιο η ΠΑΕ ήταν υπό διάλυση. Κάποιοι προσπαθούν προσφέροντας ανιδιοτελώς να τη σώσουν. Αν έχετε πρόταση...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x