Stoiximan Super League

Σε εγρήγορση

Στα αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει φτάσει η πληροφορία πως η UEFA άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση. Δεδομένη η εγρήγορση της διοίκησης εν όψει του νέου ελέγχου στις 30 Ιουνίου. «Πρώτο μέλημα είναι η επιβίωση! Είμαστε ακόμα στην εντατική», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στα αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει φτάσει η πληροφορία πως η UEFA άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση.

Πάντως θεωρούν δεδομένο ότι ο πρώτος σκόπελος ξεπεράστηκε, αλλά και γνωρίζουν καλά πως θα πρέπει να παρουσιαστούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους εν όψει του νέου ελέγχου που θα γίνει από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στις 30 Ιουνίου. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους για το 2012 και να παρουσιάσουν τα σχετικά παραστατικά στην UEFA, αφού ο κίνδυνος να αποκλειστεί η ομάδα από την Ευρώπη, έστω και ετεροχρονισμένα, δεν έχει πάψει να υφίσταται.

Άλλωστε ο Γιάννης Αλαφούζος το επισήμανε και πάλι μέσω του Twitter. «Πρώτο μέλημα είναι η επιβίωση! Είμαστε ακόμα στην εντατική», ανέφερε και πρόσθεσε: «Κάνουμε μια νέα προσπάθεια για να δημιουργηθεί ξανά δυνατός, κυρίαρχος Παναθηναϊκός! ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΏΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!».

Όσο για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, τόνισε: «Τον Μάιο η ΠΑΕ ήταν υπο διάλυση. Κάποιοι προσπαθούν προσφέροντας ανιδιοτελώς να την σώσουν. Εγώ δεν είμαι ιδιοκτήτη, είμαι ένας οπαδός που μπροστά σε αδιέξοδο πήρε πρωτοβουλίες για να διασωθεί η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x