Stoiximan Super League

Μέσω… FIFA για Μάρκος Αντόνιο

Περισσότερες είναι πλέον οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Μάρκος Αντόνιο στην Τούμπα. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, αφού Τζορτζ Κόπος ο (ιδιοκτήτης του συλλόγου) υποχώρησε στο ζήτημα της μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου και στη Ρουμανία υποστήριζαν ότι ο παίκτης είναι πιθανό να αγωνιστεί ξανά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Περισσότερες είναι πλέον οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Μάρκος Αντόνιο στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, αφού Τζορτζ Κόπος ο (ιδιοκτήτης του συλλόγου) υποχώρησε στο ζήτημα της μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου και στη Ρουμανία υποστήριζαν ότι ο παίκτης είναι πιθανό να αγωνιστεί ξανά στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν προτείνει 250.000 ευρώ στον 29χρονο στόπερ, όμως εκείνος ζητούσε 350.000 ευρώ. Τελικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανέβασε λίγο την προσφορά κοντά στις 280.000, αλλά ο Μάρκος Αντόνιο δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι θα έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση, όμως αναμένεται να απευθυνθούν στη FIFA για να διαπιστώσουν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την Ραπίντ.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δ.Σ. ειπώθηκε από τον Ζήση Βρύζα: «Πρέπει να γίνει μία καλή μεταγραφή. Να τονωθεί η κατάσταση. Να αλλάξει το κλίμα…».

Έτσι αποφασίστηκε ότι είναι αναγκαίο οι όποιες κινήσεις να επικεντρωθούν στην περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού ή τελικά θα αναζητήσει άλλη λύση ο Γιώργος Δώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x