Stoiximan Super League

Φαίακες και με τη βούλα

Στην Κέρκυρα θα βρίσκονται για τον επόμενο χρόνο οι Βασίλης Καλαποθαράκος και Γιάννης Πλαβούκος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο Έλληνας τεχνικός, Άκης Μάντζιος, συνεργάζονταν με τον γυμναστή και τον προπονητή τερματοφυλάκων και στην προηγούμενη ομάδα του τον Πανιώνιο.

Στην Κέρκυρα θα βρίσκονται για τον επόμενο χρόνο οι Βασίλης Καλαποθαράκος και Γιάννης Πλαβούκος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Έλληνας τεχνικός, Άκης Μάντζιος, συνεργάζονταν με τον γυμναστή και τον προπονητή τερματοφυλάκων και στην προηγούμενη ομάδα, τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, για ένα χρόνο, έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή - εργοφυσιολόγο, Βασίλη Καλαποθαράκο και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο».

Επαφές με Μπάρκογλου - Αγρίτη

Με σκοπό να πείσουν τους Μπάρκογλου και Αγρίτη να αποσύρουν τις προσφυγές τους, η διοίκηση της Κέρκυρας θα συναντηθεί με τους δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες.

Στόχος της ομάδας του Ιονίου είναι να κρατήσει τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2013, δεδομένου ότι η Κέρκυρα δεν έχει πάρει την άδεια και οι εν λόγω παίκτες θα είναι πολύτιμοι για τους Φαίακες.

Ακόμη, η διοίκηση επιθυμεί να γλιτώσει τα χρήματα των προσφυγών – 250.000 ευρώ- ποσό που αντιστοιχεί με πέντε συμβόλαια του νέου ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x