Stoiximan Super League

Από πού να πρωτοφυλαχτεί!

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο μοιάζει να έρχεται στην ΑΕΚ. Μετά την προσφυγή του Βάργκας, λοιπόν, στην Ένωση θεωρούν δεδομένη αντίστοιχη κίνηση και από άλλον ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο λόγος για τον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να προσφύγει στα αρμόδια όργανα για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται από την Ένωση.

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο μοιάζει να έρχεται στην ΑΕΚ.

Μετά την προσφυγή του Βάργκας, λοιπόν, στην Ένωση θεωρούν δεδομένη αντίστοιχη κίνηση και από άλλον ξένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος είναι θέμα χρόνου να προσφύγει στα αρμόδια όργανα για να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται από την Ένωση.

Οι οφειλές της ομάδας στον Γκερέιρο είναι από τις μεγαλύτερες της ομάδας προς παίκτη. Μόνο για τη σεζόν που τελείωσε τα χρεωστούμενα της ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Βραζιλιάνος τηρούσε μετριοπαθή και διαλλακτική στάση απέναντι στον σύλλογο. Τώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» τελείωσαν και αντιλαμβάνεται πως δύσκολα θα έχει θέση στην ομάδα της νέας σεζόν, εμφανίζεται έτοιμος να προβεί στις απαραίτητες νομικές κινήσεις.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μαρσέλο Ρομπαλίνιο, είχε επαφή με τον Αρναρ Γκρέταρσον προκειμένου να μάθει αν και πότε σκοπεύει η ΑΕΚ να τακτοποιήσει την οφειλή προς τον πελάτη του. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ τον ενημέρωσε πως στην παρούσα φάση η «Ενωση» δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή πληρωμή, αφού στο ταμείο δεν υπάρχουν χρήματα και του επισήμανε πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Κάποιοι στην ΑΕΚ θέλουν να ελπίζουν στην κατανόηση του Γκερέιρο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής, έπειτα από συμβουλή του εκπροσώπου του, κλίνει προς την κατεύθυνση της προσφυγής. Συγκεκριμένα λέγεται πως ο Ρομπαλίνιο πιέζει για την άμεση προσφυγή στην αθλητική δικαιοσύνη και αυτός που προσπαθεί να... τρενάρει την υπόθεση.

Το κόστος σε περίπτωση προσφυγής του Γκερέιρο θα είναι τεράστιο για την ΑΕΚ. Διότι ο παίκτης εκτός από τις 300.000 ευρώ που έχει να λαμβάνει θα διεκδικεί, όπως είναι το νόμιμο, ολόκληρο το αντίτιμο μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Δηλαδή άλλες 600.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν. Μαζί με κάτι πριμ και κάτι έξτρα, το... κοστούμι αναμένεται να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ και να συμπαρασύρει προς τα πάνω όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x