Stoiximan Super League

Με Γόντικα και Αλαφούζο για την άδεια

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ με επικεφαλής τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γόντικα. Οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τις εξοφλήσεις των παικτών και βιώσιμο πλάνο για το μέλλον στο φάκελο που καταθέτουν –όπως γράφτηκε στη SportDay- και υπάρχει αισιοδοξία πως η αρχική απόφαση θα ανατραπεί και το «τριφύλλι» θα λάβει άδεια. Διαψεύδει η Πειραιώς τα περί δανείου.

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ με επικεφαλής τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Γόντικα. Οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τις εξοφλήσεις των παικτών και βιώσιμο πλάνο για το μέλλον στο φάκελο που καταθέτουν και υπάρχει αισιοδοξία πως η αρχική απόφαση θα ανατραπεί και το «τριφύλλι» θα λάβει άδεια. Διαψεύδει η Πειραιώς τα περί δανείου.

Όπως αναφέρει άλλωστε η «SportDay», τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα ο Παναθηναϊκός στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ είναι τα εξής:

1) Τα παραστατικά εξόφλησης των ομάδων και των παικτών μέχρι το τέλος του 2011, ύψους 4,2 εκατ. ευρώ.

2) Το σχέδιο αποπληρωμής των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρώτο τετράμηνο του 2012, που θα περιλαμβάνει διακανονισμούς καταβολής των χρημάτων σε δόσεις μέχρι τον Νοέμβριο.

3) Πλάνο βιωσιμότητας της ομάδας για τη νέα περίοδο. Θα περιλαμβάνονται τα τηλεοπτικά συμβόλαια, η χορηγία του ΟΠΑΠ, οι εισπράξεις από την πώληση των διαρκείας, η τρέχουσα ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ (με το ενδεχόμενο να καλυφθεί ολόκληρη ανά πάσα στιγμή), καθώς και το πλάνο λαϊκής βάσης .

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης καλύφθηκαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις που υπήρχαν μέχρι τις 31/12/2011, ενώ οι πληρωμές είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη ήμερα και περιελάμβαναν εκτός από ποδοσφαιριστές και ομάδες στις οποίες υπήρχαν οιπόλοιπα οφειλών.

Στο μεταξύ, κύκλοι της διοίκησης της τράπεζας Πειραιώς διατείνονταν πως δεν έχει εγκριθεί κάποιο δάνειο προς το «τριφύλλι», όπως κυκλοφόρησε το βράδυ της Τρίτης: «Η Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει εγκρίνει κανένα απολύτως δάνειο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όλα όσα αναφέρονται ή γράφονται για δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ, είναι εντελώς αναληθή», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x