Stoiximan Super League

Της λείπει μία… ενδεκάδα

Ούτε στα σκαριά δεν βρίσκεται ο σχεδιασμός της Κέρκυρας για την επόμενη σεζόν και αυτό γιατί αυτό που προς το παρόν καίει τη διοίκηση είναι το θέμα της αδειοδότησης. Μπορεί οι διοικούντες την ΠΑΕ να είναι αισιόδοξοι για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο ακόμη δεν μπορούν να κινηθούν μεταγραφικά.

Ούτε στα σκαριά δεν βρίσκεται ο σχεδιασμός της Κέρκυρας για την επόμενη σεζόν και αυτό γιατί αυτό που προς το παρόν καίει τη διοίκηση είναι το θέμα της αδειοδότησης.

Μπορεί οι διοικούντες την ΠΑΕ να είναι αισιόδοξοι για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο ακόμη δεν μπορούν να κινηθούν μεταγραφικά.

Από την άλλη, «μισή» έχει μείνει η ομάδα του Ιονίου, ύστερα από τις αποχωρήσεις των παικτών που είτε δεν βρίσκονταν στα πλάνα των Φαιάκων για την επόμενη σεζόν, είτε ήταν απόφαση των ίδιων να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Ερίθε , Γκαλίνοβιτς, Καλατζής και Σακελαρίου έχουν ήδη αποχαιρετήσει, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Οσμάν, Ηλιάδης, Βενέτης, Γιάντσης και Μαϊστόροβιτς. Ακόμη, στον αέρα βρίσκεται και η παραμονή των Ιωάννου και Τσίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x