Stoiximan Super League

Μη γίνει… σίριαλ!

Την οριστική απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του περιμένουν εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής στόπερ προετοιμάζεται με την εθνική Σουηδίας για το Euro 2012 και την Παρασκευή ζήτησε παράταση μερικών ημερών από τους Πειραιώτες, προκειμένου να σκεφτεί την προσφορά που του έχει κατατεθεί εδώ και αρκετό. Αισιοδοξία επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την υπόθεση του Μασάδο. Πώς έχουν τα δεδομένα στο θέμα του προπονητή.

Την οριστική απάντηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στην πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του περιμένουν εντός της ημέρας στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής στόπερ προετοιμάζεται με την εθνική Σουηδίας για το Euro 2012 και την Παρασκευή ζήτησε παράταση μερικών ημερών από τους Πειραιώτες, προκειμένου να σκεφτεί την προσφορά που του έχει κατατεθεί εδώ και αρκετό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμη έναν χρόνο και οι ετήσιες αμειβές του 34χρονου παίκτη θα είναι λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ.

«Έτσι όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή ναι, θα ανανεώσω. Αλλά είναι κάτι το οποίο δεν το αισθάνομαι 100%», ήταν η απάντηση του Μέλμπεργκ, όταν ρωτήθηκε από τον σουηδικό Τύπο αν θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πάντως, στον Ολυμπιακό εκφράζουν την αισιοδία ότι η υπόθεση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού δεν θα γίνει… σίριαλ και σήμερα θα απαντήσει θετικά. Ως εναλλακτική επιλογή εξετάζεται η περίπτωση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος τον ερχόμενο μήνα μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Δεν ανησυχούν για Μασάδο

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται στο Λιμάνι όσον αφορά την περίπτωση του Πάουλο Μασάδο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα.

Οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα ο Πορτογάλος χαφ να αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Άλλωστε, και ο ίδιος ο 26χρονος παίκτης επιθυμεί να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και όλο αυτό το διάστημα πιέζει από την πλευρά του τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας.

Το θέμα του προπονητή

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο εντός της εβδομάδας να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν «έτοιμους» τον Τροντ Σόλιντ και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, των οποίων τα ονόματα - υπό τις υπάρχουσες συνθήκες - βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα.

Μάλιστα, ο Νορβηγός φέρεται να έχει προβάδισμα απέναντι στον πρώην τεχνικό του Άρη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, αφού έχουν υπάρξει εκπλήξεις όλο αυτό το διάστημα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, δείχνουν να περιμένουν τι θα συμβεί με τον Όλτρα, ενώ «ψάχνονται» με τις περιπτώσεις τους Γιάκομπς και του Μπόλονι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x