Stoiximan Super League

Φυτανίδης: «Η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»

Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας του και η έξοδος στην Ευρώπη με τον Ατρόμητο το επιβεβαιώνει. Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για την πορεία της ομάδας του Περιστερίου, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Γιώργου Δώνη.

Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας του και η έξοδος στην Ευρώπη με τον Ατρόμητο το επιβεβαιώνει. Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για την πορεία της ομάδας του Περιστερίου, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Γιώργου Δώνη.

«Είναι καλύτερη από ότι περιμέναμε. Είναι τεράστια η επιτυχία σε όλους τους τομείς. Δείξαμε πως δεν ήμασταν μια απλά καλή ομάδα. Είχαμε σταθερή απόδοση και κάναμε βήματα σταθερά. Όταν υπάρχει ποιότητα σε ένα σύνολο, είναι άδικο να μην κατακτάς τους στόχους σου. Εμείς είχαμε υψηλούς στόχους και στο τέλος τα καταφέραμε. Το δέιξαμε πως είμαστε καλοδουλεμένη ομάδα και όποιος και να έμπαινε ή έβγαινε δεν φαινόταν η απουσία του, πράγμα το οποίο ήταν προτέρημα», τόνισε αρχικά.

Παράλληλα για «αύριο» του Ατρόμητου, σχολίασε: «Πιστεύω πως αυτός είναι ο επόμενος στόχος. Να διατηρηθούμε εδώ και να πάμε καλύτερα. Δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα φωτοβολίδα, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει το γεγονός ότι σε αυτή την συγκυρία με τα προβλήματα που υπάρχουν, εμείς οι παίκτες είμαστε σε σύλλογο που προσφέρει τα πάντα και μας δίνει δύναμη».

Για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα, είπε: «Η δουλειά που γίνεται βγαίνει σε καλό για την ομάδα. Αρκετοί έχουν την δυνατότητα να παίζουν και βασικοί. Πρέπει να γίνει παράδειγμα για τις άλλες ομάδες. Το μέλλον είναι τα νέα παιδιά. Αν το δούμε διαφορετικά αν όλες οι ομάδες δώσουν βάρος τότε θα έχουμε δυνατή Εθνική ομάδα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει ένα πλάνο το οποίο θα λειτουργεί σε σωστές βάσεις. Στον Ατρόμητο έχει χαραχτεί μια πορεία που έχει βγάλει ταλαντούχους παίκτες και παίζουν σε ένα σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτό είναι πρωταθλητισμός που κάνει ο Ατρόμητος».

Για την παραμονή του Δώνη, σχολίασε: «Είναι σημαντικός παράγοντας ο Δώνης. Για μένα είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε να εξελιχθώ. Είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου. Θα θέλαμε να παραμένει και η απόφαση που είναι δική του την περιμένουμε με αγωνία».

Για την μη κλήση του στην Εθνική ομάδα, τόνισε: «Αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη για να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν έγινε τώρα όμως δεν θα τα παρατήσω για την συνέχεια. Υπάρχουν και άλλες διοργανώσεις και θέλω να είμαι παρόν. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας και εύχομαι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διακριθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x