Stoiximan Super League

Ό,τι δεν είδατε από το Ολυμπιακός-Βίκτορι

Πλάνα από την παρακάμερα του αγώνα του Ολυμπιακού στη Μελβούρνη κόντρα στην Βίκτορι δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι οδηγίες του Σήφη Δασκαλάκη στους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ σε κάποια στιγμή φώναξε στον Τοροσίδη: «Στα πέντε λήγουμε, να προλάβεις και το αεροπλάνο»!

Πλάνα από την παρακάμερα του αγώνα του Ολυμπιακού στη Μελβούρνη κόντρα στην Βίκτορι δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι οδηγίες του Σήφη Δασκαλάκη στους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ σε κάποια στιγμή φώναξε στον Τοροσίδη: «Στα πέντε λήγουμε, να προλάβεις και το αεροπλάνο»!

Μόλις έληξε το πρώτο μέρος της αναμέτρηση οι Έλληνες διεθνείς (Χολέβας, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης και Φετφατζίδης) αναχώρησαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής για το Euro 2012.

Μετά την αλλαγή του ο Τζεμπούρ πήγε και αγκάλιασε τον Βαλβέρδε, ο οποίος έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και το βίντεο κλείνει με τους… πυροβολισμούς του.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x