Stoiximan Super League

Το πολύ πεντακόσια χιλιάρικα

Ταβάνι τις 500.000 ευρώ έχει βάλει ο Παναθηναϊκός για την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα ή την πρόσληψη άλλου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο, όποιος κάθεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν θα έχει την δυνατότητα να αυξήσει τις ετήσιες απολαβές του μέσω των μπόνους επίτευξης στόχων. .

Ταβάνι τις 500.000 ευρώ έχει βάλει ο Παναθηναϊκός για την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα ή την πρόσληψη άλλου προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ωστόσο, όποιος κάθεται στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν θα έχει την δυνατότητα να αυξήσει τις ετήσιες απολαβές του μέσω των μπόνους επίτευξης στόχων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, τόσα χρήματα θα προτείνουν οι «πράσινοι» στον Πορτογάλου τεχνικό στη συνάντηση που θα έχουν στις αρχές της εβδομάδας. Πρόθεση της διοίκησης είναι να ρίξει το μπάτζετ και αυτό δεν αφορά μόνο τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, αλλά και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Ο Φερέιρα είναι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στο «τριφύλλι» και φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο να δεχθεί μείωση, όμως θέλει να υπάρχει κάποιο πλάνο για την ομάδα και τους στόχους που θα τεθούν για την επόμενη σεζόν.

Είναι πιθανό οι διοικούντες το «τριφύλλι» να προσπαθήσουν να δελεάσουν τον Φερέιρα, προσφέροντάς του 400-500.000 ευρώ ετησίως και 200.000 για την επίτευξη ενός εκ των παραπάνω στόχων (μικρότερο μπόνους θα υπάρχει για συμμετοχή στους ομίλους του Europa League).

Άλλωστε, την ερχόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου θα συζητηθεί το θέμα της παραμονής του 65χρονου τεχνικού και των υψηλόμισθων ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει τον Γόντικα και τον Αλαφούζο να μιλούν με τον προπονητή το πρωί εκείνης της μέρας και μετά θα παραστούν στο Δ.Σ.

Την ίδια ώρα, ακούγεται το όνομα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος πρόκειται να δώσει την απάντησή του την Τετάρτη στον Ατρόμητο. Επίσης, στο Συμβούλιο θα υπάρξει ενημέρωση για την αδειοδότηση

Σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας αναμένεται να μεταβεί στην Παιανία, πιθανότατα μετά το γεύμα, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες και να τους ενημερώσει για την κατάσταση στο οικονομικό. Θα τους μεταφέρει ότι εντός της εβδομάδας θα πάρουν ένα μέρος των οφειλομένων και λογικά θα τους δοθούν και τα χαρτιά για να υπογράψουν διακανονισμούς για τα υπόλοιπα χρήματα (τις δόσεις που τρέχουν από 1/1/12 έως και τέλος Μαΐου) και να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x