Stoiximan Super League

Απουσίασαν με άδεια «Κατσούρ»-Ρούντολφ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο «τελικό» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Από την προπόνηση της Παρασκευής απουσίασαν με άδεια ο Κατσουράνης και ο Ρούντολφ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με την Ένωση και ο Κουίνσι Οβούσου προπονήθηκε κανονικά. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο «τελικό» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Από την προπόνηση της Παρασκευής απουσίασαν με άδεια ο Κατσουράνης και ο Ρούντολφ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με την Ένωση και ο Κουίνσι Οβούσου προπονήθηκε κανονικά.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός είχε απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως τώρα δείχνει απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο 65χρονος προπονητής υπολογίζει ξανά και τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μπορούν με δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνησή του Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, όλα δείχνουν ότι ο Φερέιρα θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη , ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Καντέ. Σε ρόλο κόφτη θα παίξει ο Σιμάο, ενώ μπροστά του θα είναι ο Νίνης και ο Καραγκούνης. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Ζέκα, αριστερά ο Κουίνσι και Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον ή Τοτσέ θα αγωνιστούν στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x