Stoiximan Super League

Αναβλήθηκε το… διπλό ραντεβού

Αναβολή για τις επόμενες ημέρες πήρε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αλεχάντρο Καμάνιο, μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και του Έκτορ Κούπερ. Αισιοδοξία για συμφωνία με τον Αργεντινό μέσο για έναν ακόμη χρόνο. Κερδίζει πόντους ο συμπατριώτης του προπονητής. Προπόνηση με ηλιοφάνεια και κόσμο στη Μελβούρνη.

Αναβολή για τις επόμενες ημέρες πήρε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Αλεχάντρο Καμάνιο, μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και του Έκτορ Κούπερ. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μέσου, αλλά και του συμπατριώτη του προπονητή, ήρθε στην Ελλάδα, αλλά ενημερώθηκε πως δεν ήταν δυνατό να συναντήσει τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Έτσι για τις συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίου του Αριέλ Ιμπαγάσα για ένα χρόνο και με μειωμένες αποδοχές θα χρειαστεί υπομονή λίγων ημερών, όπως και για το ενδεχόμενο συζητήσεων με τον Έκτορ Κούπερ. Ο 57χρονος προπονητής κερδίζει συνεχώς πόντους, καθώς οι περιπτώσεις προπονητών από την Ισπανία παρουσιάζουν δυσκολίες, την ώρα που ο Κούπερ είναι απόλυτα εφικτό να έρθει, έχει πλούσια εμπειρία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του, ενώ διαθέτει και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας έχοντας εργαστεί στον Άρη.

Πάτησαν γήπεδο

Μετά τον απαραίτητο ύπνο και την προσαρμογή (όσο είναι δυνατή αυτή) στη αλλαγή της ώρας, οι παίκτες του Ολυμπιακού πάτησαν τα ξημερώματα χορτάρι στη Μελβούρνη. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κάτω από ηλιοφάνεια και υπό το βλέμμα αρκετών οπαδών της ομάδας που δεν έχασαν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά και μετά το τέλος του προγράμματος να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Δείτε εδώ βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x