Stoiximan Super League

Θέλουν να κρατήσουν Σιμάο, αλλά…

Επαφή με τον Έκτορ Περάλτα είχε ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Σιμάο πως ο ποδοσφαιριστής θα εξοφληθεί τις επόμενες μέρες. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Μοζαμβικανός και θα του γίνει πρόταση τις επόμενες μέρες, με την πλευρά του αμυντικού μέσου να ικανοποιείται μεν αλλά να είναι διστακτική με την ανανέωση, δε.

Επαφή με τον Έκτορ Περάλτα είχε ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Σιμάο πως ο ποδοσφαιριστής θα εξοφληθεί τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Μοζαμβικανός και θα του γίνει πρόταση τις επόμενες μέρες, με την πλευρά του αμυντικού μέσου να ικανοποιείται μεν αλλά να είναι διστακτική με την ανανέωση, δε.

Αφού ο Μοζαμβικανός έχει… γυαλίσει σε κάποιες ομάδες που τον παρακολουθούν και ουδείς γνωρίζει εάν θα έχει την υπομονή να περιμένει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να υπήρξε ικανοποίηση για τα χρήματα που θα λάβει και την εξόφληση των χρωστούμενων μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, μπορεί ο Σιμάο να έχει δεθεί με το «τριφύλλι» στο στήθος και να του άρεσε η ιδέα της παραμονής, αλλά η ρευστή κατάσταση που επικρατεί, σίγουρα δεν τον ενθουσιάζει. Και αν δεν δει βεβαιότητα στα διοικητικά, δεν πρόκειται να παραμείνει.

Σίγουρα, ο Περάλτα και ο πελάτης του θα κάνουν λίγη υπομονή και θα δουν την πρόταση που θα τους κάνει ο Παναθηναϊκός για την ανανέωση, αλλά σε καμία περίπτωση η παραμονή του δεν θεωρείται βέβαιη. Το δεδομένο είναι, πως οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά μέχρι τα τέλη Μαΐου και θα γίνει γνωστό τι πρόκειται να συμβεί. Με τις πιθανότητες πάντως, να είναι το 2013 να βρει τον Σιμάο σε πρωτάθλημα του εξωτερικού...

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x