Stoiximan Super League

Πάντελιτς: «Αυτή η αγάπη θα κρατήσει για πάντα»

Για τη ξεχωριστή σχέση που έχει ο Ολυμπιακός και φυσικά ο ίδιος με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Μάρκο Πάντελιτς. Τι ανέφερε για το εξαιρετικό ξεκίνημά του στη σεζόν και τον σοβαρό τραυματισμό που τον υποχρέωσε να χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.

Για τη ξεχωριστή σχέση που έχει ο Ολυμπιακός και φυσικά ο ίδιος με τον Ερυθρό Αστέρα μίλησε ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Μάρκο Πάντελιτς.

Τι ανέφερε για το εξαιρετικό ξεκίνημά του στη σεζόν και τον σοβαρό τραυματισμό που τον υποχρέωσε να χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.


Τα λεγόμενά του στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα:

«Η αγάπη μεταξύ εμού και της ομάδας υπάρχει από τη γέννησή μου και θα κρατήσει για πάντα.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση μου την άφησαν οι οπαδοί. Πιστεύω πως χάρηκαν την εξαιρετική απόδοση των δύο ομάδων, φώναξαν μαζί και έδειξαν την αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους, αλλά και στις ομάδες τους. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και είμαι χαρούμενος γιατί οι εντυπώσεις κατά την επιστροφή ήταν όμορφες.

Συναντήθηκαν δύο κορυφαίοι σύλλογοι. Το παιχνίδι ήταν φιλικό και ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε πως διαθέτει ομάδα με ποιότητα και ικανότητες. Θεωρώ πως σύντομα θα κυριαρχήσει στη Σερβία.

Πιθανότατα δεν θα είμαι στο Βελιγράδι την ημέρα του τελικού (Ερυθρός Αστέρας - Μπόρατς) διότι έχω μια ανειλημμένη υποχρέωση. Αν είμαι στη Σερβία, πάντως, θα έρθω. Όποια και να είναι τα πλάνα μου, όπου και να είμαι θα υποστηρίξω την ομάδα με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου».

Φέτος έπαιξα 18 φορές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Σε μερικά παιχνίδια, σε πέντε, έπαιξα για 20 λεπτά και σε μερικά ξεκίνησα βασικός. Σε αυτές τις 18 αναμετρήσεις σκόραρα 16 γκολ, κάτι το εκπληκτικό. Σε ένα σημείο, μάλιστα, ήμουν ο κορυφαίος στράικερ της Ευρώπης σε αναλογία με τα λεπτά που είχα αγωνιστεί και τα γκολ που είχα σημειώσει. Πιστεύω πως αυτό μου κόστισε, αλλά κόστισε και στους φιλάθλους, που σημαίνει πολλά για αυτούς όταν σκοράρεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x