Stoiximan Super League

«Τα προβλήματα του ΠΑΟ βγαίνουν στο γήπεδο»

Να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ την κακή ψυχολογία του Παναθηναϊκού, περιμένει ο Χρήστος Τερζανίδης. «Οι παίκτες δεν έχουν διάθεση, διοικητικά δεν γνωρίζουν το αύριο, το πρόβλημα βγαίνει μέσα στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος του «Δικέφαλου του Βορρά», λίγες ώρες πριν από την σέντρα στην Τούμπα (20:00).

Να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ την κακή ψυχολογία του Παναθηναϊκού, περιμένει ο Χρήστος Τερζανίδης.

«Οι παίκτες δεν έχουν διάθεση, διοικητικά δεν γνωρίζουν το αύριο, το πρόβλημα βγαίνει μέσα στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος του «Δικέφαλου του Βορρά», λίγες ώρες πριν από την σέντρα στην Τούμπα (20:00).


Οι δηλώσεις του Χρήστου Τερζανίδη στο «Αθλητικό Metropolis»:

Αρχικά σχολίασε: «Δεν είναι κάποια ομάδα φαβορί, άσχετα αν ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με παραπάνω βαθμούς, όλες οι ομάδες είναι στην ίδια μοίρα. Δεν βλέπω κάποια ομάδα να ξεχωρίζει. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ψυχολογία, διότι κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό θα είμαστε δύο βαθμούς μπροστά και ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα. Οι παίκτες δεν έχουν διάθεση, διοικητικά δεν γνωρίζουν το αύριο, το πρόβλημα βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για την δική του απουσία από το γήπεδο και την έλλειψη μέριμνας για παλαίμαχους άσους της ομάδας: «Δεν θα πάω στο γήπεδο, διότι δεν έχω θέση να καθίσω. Ζήτημα να πάω 5 φορές στα 10 χρόνια. Είναι παλιά ιστορία, δεν φταίει ο ΠΑΟΚ, απλά δεν μπορώ να πάω διότι όσες φορές πήγα σηκώνονταν ο κόσμος για να κάτσω, διότι δεν είχαμε θέσεις στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x