Stoiximan Super League

Έτοιμος πλέον ο Βάργκας

Απόλυτα έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ στα τέσσερα παιχνίδια των πλέι-οφ που απομένουν δήλωσε ο Φαμπιάν Βάργκας. Μετά την απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η οποία συν τοις άλλοις απενεργοποίησε τον όρο αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του με την «Ένωση», ο Κολομβιανός συναντήθηκε με τον Ανδρέα Δημητρέλο και του ξεκαθάρισε πως οι ενοχλήσεις που την προκάλεσαν δεν υπάρχουν πια.

Απόλυτα έτοιμος και αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ στα τέσσερα παιχνίδια των πλέι-οφ που απομένουν δήλωσε ο Φαμπιάν Βάργκας.

Μετά την απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η οποία συν τοις άλλοις απενεργοποίησε τον όρο αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του με την «Ένωση», ο Κολομβιανός συναντήθηκε με τον Ανδρέα Δημητρέλο και του ξεκαθάρισε πως οι ενοχλήσεις που την προκάλεσαν δεν υπάρχουν πια.

Η τελευταία συμμετοχή του Βάργκας με την ΑΕΚ καταγράφηκε στο ύστατο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τη Δόξα. Και ήταν η 21η του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Κατόπιν δηλώθηκε στην ενδεκάδα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ, αλλά τραυματίστηκε στην προθέρμανση.

Στο επόμενο ματς, δε, με τον Παναθηναϊκό επίσης προοριζόταν για βασικός, αλλά παρόλο που οι εξετάσεις που είχε κάνει ήταν καθαρές (όπως ανέφερε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου) οι ενοχλήσεις που επικαλέστηκε, οδήγησαν ξανά στον αποκλεισμό του. Το γεγονός, ωστόσο, ότι με αυτή την απουσία του απενεργοποιείτο ο όρος αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του (αυτό θα γινόταν στις 26 συμμετοχές, έχει 21 και πλέον μένουν τέσσερα ματς) προκάλεσε εύλογους συνειρμούς.

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το αν αυτοί έγιναν και στο μυαλό του Ανδρέα Δημητρέλου ή όχι, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ζήτησε να συναντηθεί με τον Κολομβιανό πριν την προπόνηση της Τετάρτης. Και στην ερώτηση αν όλα είναι καλά και αν υπάρχει κάτι που να τον απασχολεί, δεν τον άκουσε μόνο να του ξεκαθαρίζει ότι μοναδικός λόγος της απουσίας του ήταν οι ενοχλήσεις και ο φόβος για υποτροπή στον τραυματισμό του. Αλλά και ότι πάνω απ’ όλα βάζει την ομάδα και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να τη βοηθήσει στη συνέχεια των πλέι-οφ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x