Stoiximan Super League

Η μεγάλη ευκαιρία του Ατρομήτου

Την ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση των πλέι οφ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:45, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Αν σήμερα οι «κυανόλευκοι» πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Θεσσαλονικείς, τότε θα βρίσκονται πίσω από τον Παναθηναϊκό - ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Την ευκαιρία να περάσει στη δεύτερη θέση των πλέι οφ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:45, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Αν σήμερα οι «κυανόλευκοι» πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Θεσσαλονικείς, τότε θα βρίσκονται πίσω από τον Παναθηναϊκό - ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά οι Περιστεριώτες θα τα δώσουν όλα στους δύο αγώνες που ακολουθούν με την Ένωση, ώστε να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο να αποφύγουν τουλάχιστον την τελευταία θέση και να φτάσουν όσο ψηλά γίνεται στα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με σημαντικότερη την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης.

Την «κυανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Τόμας και Οικονόμου. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ιγκλέσιας με τον Σφακιανάκη, έχοντας στα πλάγια τον Δημούτσο και τον Επστάιν. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπρίτο και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Μπάλλας, Καραμάνος, Πίτου Γκαρσία και Αναστασάκος. Εκτός έμειναν οι Τάτος, Καραγκούνης και Γιαννούλης, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί κυρίως για προληπτικούς λόγους και η επιστροφή του αναμένεται στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν ότι ο Φρανσίσκο Ζουέλα θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο στο τέλος της σεζόν. Η διαφαινόμενη απόκτηση του Νίκου Λαζαρίδη και η επιθυμία να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Γουέιν Τόμας, σε συνδυασμό με τα πολλά χρήματα που χρειάζονται για να ανανεωθεί ο δανεισμός του Κογκολέζου αμυντικού, τον φέρνουν εκτός ομάδας.

Όσον αφορά την υπόθεση του προπονητή, μετά το τέλος των πλέι οφ και μέχρι τις 25 Μαΐου θα έχει ξεκαθαρίσει αν ο Γιώργος Δώνης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όπως γράφει η SportDay, πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά στην ανανέωση παρά στο... διαζύγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x