Stoiximan Super League

Και Καμάρας και Γόντικας

Μετά από την σύσταση της εταιρείας οι προσπάθειες του Γιάννη Αλαφούζου για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού επικεντρώνεται στην σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ. Η επιθυμία του γνωστού επιχειρηματία είναι ο Αριστείδης Καμάρας να αναλάβει χρέη προέδρου, ωστόσο τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο ύπαρξης δύο προέδρων μεγαλώνει, με την επιστροφή του Δημήτρη Γόντικα στα κοινά της ΠΑΕ να κερδίζει έδαφος.

Μετά από την σύσταση της εταιρείας οι προσπάθειες του Γιάννη Αλαφούζου για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού επικεντρώνεται στη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ. Η επιθυμία του γνωστού επιχειρηματία είναι ο Αριστείδης Καμάρας να αναλάβει χρέη προέδρου, ωστόσο τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο ύπαρξης δύο προέδρων μεγαλώνει, με την επιστροφή του Δημήτρη Γόντικα στα κοινά της ΠΑΕ να κερδίζει έδαφος.

Ο κ.Αλαφούζος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 –ξεκάθαρα- είχε εκφράσει την επιθυμία του ο Αριστείδης Καμάρας να κάτσει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, αλλά όπως είχε παραδεχθεί ο παλαίμαχος άσος της ομάδας είναι επιφυλακτικός.

Πλέον, στις προσπάθειες του Γιάννη Αλαφούζου επικεντρώνονται στο να πείσει τον Αριστείδη Καμάρα αλλά και τον Δημήτρη Γόντικα να αναλάβουν να… τρέξουν την ομάδα, με τον κ.Καμάρα να αναλαμβάνει ρόλο μη εκτελεστικού προέδρου και ο κ. Γόντικα, χρέη εκτελεστικού προέδρου.

Και οι δύο είναι επιφυλακτικοί –αυτή την στιγμή- να απαντήσουν θετικά, ωστόσο οι προσπάθειες από τον κ.Αλαφούζο συνεχίζονται και οι απαντήσεις αναμένονται μέχρι με την ερχόμενη Δευτέρα.

Φαίνεται ότι το σκέφτονται καθώς θέλουν να γνωρίζουν τις νομικές ευθύνες στα άτομα που θα αναλάβουν καίριες θέσεις στο ΔΣ της ΠΑΕ, αλλά σκέψεις και προβληματισμοί που ενδεχομένως να «καμφθούν» εάν διαπιστώσουν ότι έχουν μαζευτεί χρήματα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα για την ομάδα.

Πως θα μπουν τα χρήματα!
Μέσω μιας εταιρείας αστικής ευθύνης θα μπουν τα χρήματα στην ΠΑΕ. Αυτή η εταιρία θα συσταθεί, θα μαζέψει το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τους επιχειρηματίες και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση της ομάδας για να αρχίσει η προσπάθεια να πάρει η ομάδα την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη.

Θα προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση με θέμα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και τα χρήματα αυτά θα μετοχοποιηθούν με τις μετοχές να πηγαίνουν στο εταιρεία Λαϊκής Βάσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x