Stoiximan Super League

Κάρολ: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Βαλβέρδε»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Ρόι Κάρολ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου (2-0). Αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στους Περιστεριώτες, ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας τόνισε πως οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα κάνουν τα πάντα, ώστε να κλείσουν τη χρονιά με την κατάκτηση του τροπαίου.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Ρόι Κάρολ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου (2-0).

Αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στους Περιστεριώτες, ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας τόνισε πως οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» θα κάνουν τα πάντα, ώστε να κλείσουν τη χρονιά με την κατάκτηση του τροπαίου.

«Έχουμε μία μεγάλη ομάδα, με πολλούς και καλούς παίκτες. Όλοι όσοι κλήθηκαν να παίξουν ήταν καλοί και θα πρέπει να είναι περήφανοι για την απόδοσή τους», δήλωσε αρχικά ο Ρόι Κάρολ, σχετικά με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου (2-0), έχοντας πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του.

Για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο: «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ένας τελικός, όπου όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους. Σίγουρα, ο ρυθμός του παιχνιδιού θα είναι καλύτερος. Εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι για τον κερδίσουμε, γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι στη σεζόν».

Για τη φετινή χρονιά: «Ήταν μία ωραία χρονιά. Είχα την ευκαιρία να έρθω και να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο γιατί είμαι επαγγελματίας. Θα ήθελα -και ελπίζω- να παίξω ακόμη περισσότερο την επόμενη χρονιά».

Για την –έστω και σύντομη- συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είχα πολλούς προπονητές στην καριέρα μου. Αυτός αν δεν κάνω λάθος είναι ο 16ος. Έμαθα πολλά από τους προπονητές που είχα, αλλά πρόλαβα να μάθω και από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ας τον είχα για λίγο καιρό. Είναι καλός άνθρωπος και του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x