Stoiximan Super League

Κι άλλο πρόβλημα στην ΑΕΚ

Δεν της φτάνουν τα οικονομικά, η ΑΕΚ βλέπει και τα αγωνιστικά της προβλήματα να αυξάνονται. Εκτός των ήδη γνωστών απόντων (λόγω τραυματισμών), στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» τη Μεγάλη Πέμπτη δεν συμμετείχε και ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο νεαρός χαφ ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική κι έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Την ίδια ώρα, δε, οι Κοντοές και Σιαλμάς έκαναν και πάλι φυσιοθεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και οι Δέλλας, Βάργκας και Ρίκκα.

Δεν της φτάνουν τα οικονομικά, η ΑΕΚ βλέπει και τα αγωνιστικά της προβλήματα να αυξάνονται.

Εκτός των ήδη γνωστών απόντων (λόγω τραυματισμών), στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» τη Μεγάλη Πέμπτη δεν συμμετείχε και ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο νεαρός χαφ ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική κι έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Την ίδια ώρα, δε, οι Κοντοές και Σιαλμάς έκαναν και πάλι φυσιοθεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και οι Δέλλας, Βάργκας και Ρίκκα.

Όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μπήκαν πλέον στην… υπηρεσία «μία-μία» που έχει αποφασίσει ο Κωστένογλου (ρεπό τη Μεγάλη Παρασκευή, προπόνηση το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ρεπό την Κυριακή του Πάσχα) ενόψει και του δύσκολου ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x