Stoiximan Super League

Νοσοκομείο ο Άρης

«Βουνό» τα προβλήματα για τον Μανουέλ Μασάδο στον Άρη, καθώς μισή… ντουζίνα ποδοσφαιριστών δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί σήμερα το πρωί στο Ρύσιο. Εκτίει με Κέρκυρα ο Σανκαρέ.

«Βουνό» τα προβλήματα για τον Μανουέλ Μασάδο στον Άρη, καθώς μισή… ντουζίνα ποδοσφαιριστών δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί σήμερα το πρωί στο Ρύσιο.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι οι Παπαστεριανός, Ντίκο, Σολτάνι, Ακόστα, Καστίγιο και Γιαννιώτας περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα. Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ελπίζεται ότι τουλάχιστον τρεις από αυτούς θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Ο Γιαννιώτας δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως αύριο κιόλας θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Ντίκο υποφέρει από θλάση και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο Παπαστεριανός δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στο εγχειρισμένο του γόνατο. Οι Καστίγιο και Σολτάνι θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμό μέσα στην εβδομάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ακόστα την Τρίτη, μετά από νέα μαγνητική εξέταση, θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Από εκεί και πέρα επιστρέφει ο Καπετάνος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Τέλος, όπως αποφασίστηκε από το τεχνικό τιμ, ο Σανκαρέ δηλώθηκε να εκτίσει την δική του ποινή (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x