Stoiximan Super League

Λάζαρ: «Σε κάθε ματς καλύτερος»

Μια βδομάδα μετά την -ίσως- καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα, ο Κοστίν Λαζάρ παρέλαβε το βραβείο του MVP. Ο Ρουμάνος μέσος υποσχέθηκε ότι θα προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο, ενώ έδειξε σίγουρος ότι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, θα σπάσει το αρνητικό σερί του «Δικεφάλου» στην έδρα του.

Μια βδομάδα μετά την -ίσως- καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα, ο Κοστίν Λαζάρ παρέλαβε το βραβείο του MVP.

Ο Ρουμάνος μέσος υποσχέθηκε ότι θα προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο, ενώ έδειξε σίγουρος ότι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, θα σπάσει το αρνητικό σερί του «Δικεφάλου» στην έδρα του.


Οι δηλώσεις του Κοστίν Λάζαρ:

Για την απόδοσή του στο επιβλητικό 4-0 κόντρα στην Κέρκυρα: «Νομίζω ήταν καλά γιατί βοήθησα την ομάδα να κερδίσει, η νίκη στην Κέρκυρα είναι μια απόδειξη ότι κάναμε κάτι καλό για την ομάδα όλοι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου, να γίνομαι σε κάθε ματς καλύτερος και να δίνω όσο πιο πολλά γίνεται. Ελπίζω να το καταφέρω. Εκνευρίζομαι όταν δεν πηγαίνω καλά και δεν μου βγαίνει το ματς και θέλω στο επόμενο να τα πάω καλύτερα».

Για τις απώλειες βαθμών στην Τούμπα: «Είναι σίγουρα κάτι κακό, αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε το παιχνίδι με τα Γιάννενα και θα τελειώσουμε αυτό το αρνητικό σερί. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει γενικότερα μια πίεση, καλή πίεση. Tο νιώθουμε και εμείς, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον κόσμο και όταν δεν μας πηγαίνει το ματς αυτό γυρνάει μπούμερανγκ, έρχεται και η πίεση μετά».

Για τα κενά των Φωτάκη, Γκαρσία και Μαλεζά: «Δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά, τα παιδιά που θα μπουν θα θέλουν να κερδίσουν, οπότε είναι το ίδιο».

Για το αν ήταν θέμα... λεπτομερειών που χάθηκε ένας τίτλος: «Σίγουρα δεν είμαι τόσο καιρό στην ομάδα για να το κρίνω. Πιστεύω, όμως, ότι είναι καιρός να κερδίσουμε ένα τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x