Stoiximan Super League

Δεν προλαβαίνει ο Ίβιτς

Μηδαμινές είναι οι πιθανότητες του Βλάνταν Ίβιτς να προλάβει να είναι έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Μαζί με τον Σέρβο χαφ προπονήθηκαν και Κρέσιτς, Έτο μόνοι τους. Από την πλευρά τους, όσοι δεν έπαιξαν στην Κέρκυρα θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα Νέων του συλλόγου, αφού ο Μπόλονι επιθυμεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

Μηδαμινές είναι οι πιθανότητες του Βλάνταν Ίβιτς να προλάβει να είναι έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Στη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Σέρβος χαφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα ο Λάζλο Μπόλονι θα τον υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μαζί με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή προπονήθηκαν ο Κρέσιτς και ο Έτο.

Όσοι έπαιξαν ως βασικοί στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, προπονήθηκαν κανονικά. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ατομικής βελτίωσης και τακτικής περιείχε η σημερινή πρωινή προπόνηση.

Από την πλευρά τους, οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα Νέων του συλλόγου, αφού ο Μπόλονι επιθυμεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x