Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα-ΠΑΟK (19:30, Novasports 2)

Με τις γνωστές απουσίες ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων για να αντιμετωπίσει την Κέρκυρα, στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστούν οι παίκτες της Κέρκυρας, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Με τις γνωστές απουσίες ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων για να αντιμετωπίσει την Κέρκυρα, στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα αγωνιστούν οι παίκτες της Κέρκυρας, οι οποίοι θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του sport-fm.gr.

Κέρκυρα:

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα προσπαθήσουν οι παίκτες της Κέρκυρας στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Φαίακες βρίσκονται στην 15η θέση και θέλουν το τρίποντο που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αγρίτη και Οσμάν. Ο πρώτος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει την ποινή του στην εν λόγω αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Ισπανός είδε με χαρά τον Ιώαννου να συμμετέχει κανονικά στην τελευταία προπόνηση και να τίθεται στη διάθεσή του για τον κρίσιμο αγώνα.

Η αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαρτίν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Ερίθε, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Βενέτης, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου, Χαμπλ.

ΠΑΟΚ:

Με τις γνωστές απουσίες ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κέρκυρα, για να αντιμετωπίσει τους Φαίακες. Ο Λάζλο Μπόλονι για την εν λόγω αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κατσικά, Ρομπέρ, Φωτάκη (τιμωρημένος) και τους τραυματίες Έτο, Ίβιτς, και Κρέσιτς.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Ρουμάνος τεχνικός στις τελευταίες προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο και Λίνο.

Στα χαφ θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Γιάννου. Αριστερά θα παίξει ο Γεωργιάδης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

H αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί και Σνάουτσνερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x