Stoiximan Super League

Μπιάρσμιρ: «Θα βρει χρήματα ο Παναθηναϊκός»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βρει χρήματα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εμφανίστηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «aftonbladet.se». «Ο Δημήτρης Γόντικας κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι κοντά μας και μας εξηγεί πως έχουν τα πράγματα», τόνισε ο Σουηδός αμυντικός του τριφυλλιού. «Χαίρομαι που είπα στη σύζυγο μου και την κόρη μου να μείνουν σπίτι», το σχόλιό του για τα επεισόδια.

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βρει χρήματα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εμφανίστηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «aftonbladet.se».

«Ο Δημήτρης Γόντικας κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι κοντά μας και μας εξηγεί πως έχουν τα πράγματα», τόνισε ο Σουηδός αμυντικός του «τριφυλλιού».

«Χαίρομαι που είπα στη σύζυγο μου και την κόρη μου να μείνουν σπίτι», το σχόλιό του για τα επεισόδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Μπιάρσμιρ στην ιστοσελίδα «aftonbladet.se/sportbladet»

Για το ότι δεν έχει λάβει χρήματα μέσα στο 2012

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι προσωπικό».

Για την διορία της UEFA

«Νομίζω πως η ομάδα θα βρει χρήματα. Θα κοστίσει περισσότερο αν δεν καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη. Ο Δημήτρης Γόντικας κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι κοντά μας και μας εξηγεί πως έχουν τα πράγματα».

Για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

«Χαίρομαι που είπα στη σύζυγο μου και την κόρη μου να μείνουν σπίτι. Οι οπαδοί πετούσαν βόμβες μολότοφ»!

Για τα αγωνιστικά

«Παίζω με τους βασικούς στις προπονήσεις, αλλά την τελευταία στιγμή ο προπονητής αλλάζει άποψη. Έτσι συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο».

Για τον Παναθηναϊκό

«Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θέλω να τον εξαντλήσω. Αν μου κάνουν πρόταση για να ανανεώσω, θα την σκεφτώ σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Παίζουμε για να κερδίσουμε τίτλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x