Stoiximan Super League

Τηλεμαραθώνιος

Διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος από χθες με πρώην και νυν μετόχους ζητώντας να μάθει αν και ποιοι εξ αυτών θα συμμετέχουν με 300.000 ευρώ στην προσπάθεια συγκέντρωσης των 2,8 εκατ. που απαιτούνται προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Τα «ναι», «όχι» και «ίσως» που άκουσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο χρόνος που πιέζει ασφυκτικά.

Διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές έχει ο Ανδρέας Δημητρέλος από χθες με πρώην και νυν μετόχους ζητώντας να μάθει αν και ποιοι εξ αυτών θα συμμετέχουν με 300.000 ευρώ στην προσπάθεια συγκέντρωσης των 2,8 εκατ. που απαιτούνται προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός από την Ευρώπη.

Στις χθεσινές κλήσεις του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε μία θετική απάντηση, δύο αρνητικές και ένα «… ναι μεν, αλλά». Δεδομένα είναι μόνο τα χρήματα του Νίκου Νοτιά (που δεν έχουν κατατεθεί ακόμη κι απαιτούνται για να πληρωθεί η Εφορία και να εκδοθούν εισιτήρια στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό) και των Supporters, που ως χθες είχαν συγκεντρώσει 150.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, την πρόθεση να συμμετάσχει έχει εκφράσει ο Παντελής Αθηνής, ενώ κάποιοι αισιοδοξούν πως Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηϊωάννου και Γκίκας Γκούμας θα πουν το «ναι». Σήμερα θα συνεχιστούν οι επαφές και μέχρι αύριο θα είναι γνωστό πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν, από ποιους και πόσα ακόμη απαιτούνται. Στη διοίκηση της ΠΑΕ αισιοδοξούν πως εφόσον κάποιοι βάλουν χρήματα, θα παρασύρουν και τους υπόλοιπους.

Ο χρόνος πάντως πιέζει ασφυκτικά. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να βρουν λεφτά στους λογαριασμούς τους, παρότι αυτή η ημερομηνία προβλεπόταν στο διακανονισμό που έκαναν με τη διοίκηση, ενώ ακόμη κι αν συγκεντρωθεί το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος μέχρι το τέλος του μήνα για να γίνουν οι σχετικοί διακανονισμοί με τους πιστωτές.

Οι… ίδιοι επενδυτές

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έκανε χθες μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λόγο για συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Σύμφωνα με τη SportDay πρόκειται για τους τρεις επενδυτές που είχαν αρχίσει τις επαφές με την ΠΑΕ επί εποχής… Αδαμίδη και με τους οποίους οι συζητήσεις δεν είχαν ξεφύγει ποτέ από φιλολογικό επίπεδο. Η ΑΕΚ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση από την UEFA, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, αφού ο χρόνος πιέζει.

Με Λαγό μπακ

Εκτός πλάνων για το ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ είναι οι τιμωρημένοι Βάργκας και Καράμπελας, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Δέλλα που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο Νίκος Κωστένογλου προορίζει τον Λαγό για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ είναι πολύ πιθανό να παίξει αυτή τη φορά από την αρχή ο Κλωναρίδης.

TOP 5 news by sport-fm.gr

Μην το χάσεις! Οι κορυφαίες ειδήσεις της ημέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x