Stoiximan Super League

Δεν έγινε κουβέντα για ΠΑΟΚ

Ουδέποτε έγινε του Ιβάν Σαββίδη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του αδερφού του και συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» σε μία πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα και μίλησαν για διάφορα θέματα.

Ουδέποτε έγινε συζήτηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του αδερφού του και συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» σε μία πτήση Θεσσαλονίκη - Αθήνα και μίλησαν για διάφορα θέματα.

Ο κ. Σαββίδης θέλησε κάποια στιγμή να ενημερωθεί για την ομάδα από τον «Ζαγόρ», όμως εκείνος του είπε πως και δεν εμπλέκεται στην διοίκηση και δεν συνεχίστηκε περαιτέρω η συζήτηση για το συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντως, ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία δεν έχει προσεγγίσει την τωρινή διοίκηση του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x