Stoiximan Super League

«Στοπ» της Αστυνομίας στον ΠΑΟΚ

Χωρίς τη βοήθεια των οπαδών του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή (Δευτέρα 12/3) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (18/3) για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, ζήτησε εισιτήρια, οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου φάνηκαν διατεθειμένοι να προσφέρουν 150, ωστόσο η Αστυνομία απαγόρευσε οποιαδήποτε μετακίνηση.

Χωρίς τη βοήθεια των οπαδών του θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή (Δευτέρα 12/3) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (18/3) για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τοσουνίδης, έθεσε το θέμα εισιτηρίων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των οπαδών του «δικεφάλου του βορρά», με τους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου να παρουσιάζονται θετικοί στο να βρεθεί μία λύση, προσφέροντας 150 εισιτήρια.

Ωστόσο, η Αστυνομία απαγόρευσε οποιαδήποτε μετακίνηση, είτε οργανωμένη, είτε μεμονωμένη. Ο λόγος ότι το γήπεδο χωράει 6.500 φιλάθλους και ο Παναιτωλικός έχει διαθέσει 4.500 διαρκείας, κατ’ επέκταση δεν υπάρχει κερκίδα με διαχωριστικά στην οποία θα μπορούν να φιλοξενηθούν φίλαθλοι άλλης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x