Stoiximan Super League

Μήτσιος στο Καυταντζόγλειο, Δημητρόπουλος στη Λιβαδειά

Ο Χρήστος Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (14/3) στο Καυταντζόγλειο.Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Ο Χρήστος Μήτσιος του συνδέσμου Ηπείρου ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει την εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (14/3) στο Καυταντζόγλειο. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μαγιάνης (Άρτας) και Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά θα σφυρίξει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδας, έχοντας βοηθούς τους Πέτρο Τρύφων (Δράμας) και Ιωάννη Σταματόγλου (Καβάλας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x