Stoiximan Super League

Πριν τον… τελικό!

Δίχως αύριο είναι για τον Παναθηναϊκό το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» έπεσαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δεν θέλουν να έχουν και άλλη απώλεια πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην «Ένωση» έχουν ετοιμάσει πανστρατιά για το σημερινό ματς, αφού καίγονται για βαθμούς και δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες όσον αφορά τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Δίχως αύριο είναι για τον Παναθηναϊκό το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το sport-fm.gr).

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» έπεσαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δεν θέλουν να έχουν και άλλη απώλεια πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην «Ένωση» έχουν ετοιμάσει πανστρατιά για το σημερινό ματς, αφού καίγονται για βαθμούς και δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες όσον αφορά τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Από την πλευρά του, όμως, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να δείξουν πάθος και θέληση για τη νίκη, παραμένοντας στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Χριστοδουλόπουλος (Κλέιτον) και ο Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Καραγκούνης, Βύντρα, Μαυρίας, Καντέ και Νίνης. Εκτός έμειναν οι Λέτο, Μπουμσόνγκ, Πετρόπουλος και Ρούντολφ.

Παράδοση με γηπεδούχο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Σχεδόν μοιρασμένα είναι τα αποτελέσματα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, όταν εκείνη είναι γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» μετρούν 19 νίκες, 21 ήττες και 13 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή. Την περσινή σεζόν το «τριφύλλι» επικράτησε με σκορ 2-0 της Ένωσης χάρη σε δύο τέρματα του Τζιμπρίλ Σισέ μέσα σε εννιά λεπτά.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

25/05/2011 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2 (58', 67' Σισέ)
24/10/2010 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 (4' Τζιμπούρ)
27/09/2009 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (48΄ Σαλπιγγίδης)
31/08/2008 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (20' Εντίνιο, 45'+ (πεν) Μπλάνκο - 90'+ Καραγκούνης)
02/03/2008 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-1 (67' (πεν) Ριβάλντο - 78' Πόστιγκα)

Καλύπτουν τρύπες

Τηλεφωνική επαφή με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Αδαμάντιο Πολέμη είχε ο Δημήτρης Γόντικας κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήθελε να ενημερωθεί για το ποσό που θα μπει από τους δύο στην ΑΜΚ, όμως από την ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη επαφή.

«Σύντομα θα έχεις τα λεφτά στα χέρια σου», ήταν το μήνυμα των δύο μετόχων στον Γόντικα και, όπως έχει γράψει η SportDay, οι δύο μέτοχοι θα βάλουν ένα ποσό κοντά στα 2,8 εκατ. ευρώ (μάλλον μέχρι την Τετάρτη).

Την ίδια ώρα, ο Πολέμης συνεχίζει τις επαφές με άλλους επιχειρηματίες, ενώ σύντομα αναμένεται και η δημόσια τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου (αναμένεται να βάλει άλλα δύο εκατ. ευρώ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x