Stoiximan Super League

Δεν έρχεται, αλλά… στέλνει ο Νοτιάς

Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουν πως θα γίνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος δεν θα έρθει τελικά στην Αθήνα (όπως είχε σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή του) ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα κάνει το αυτονόητο και θα στείλει άμεσα ένα χρηματικό ποσό. Από το ύψος του, δε, θα εξαρτηθεί και το αν και πόσο θα συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους μετόχους να βγάλουν επιτέλους την ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζουν πως θα γίνει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος δεν θα έρθει τελικά στην Αθήνα (όπως είχε δεσμευτεί σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή του) ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα κάνει το αυτονόητο και θα στείλει άμεσα ένα χρηματικό ποσό.

Από το ύψος του, δε, θα εξαρτηθεί και το αν και πόσο θα συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους μετόχους να βγάλουν επιτέλους την ΑΕΚ από το αδιέξοδο.

Ο Νοτιάς ζήτησε -και του απεστάλησαν από την ΠΑΕ- όλα τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου. Εν αναμονή, λοιπόν, της ενημέρωσης για τις προθέσεις του (σε επικοινωνία που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο δεσμεύτηκε πως θα γίνει μέσα στο Σ/Κ) διαρρέεται αισιοδοξία πως θα κάνει τελικά αυτό που έκανε και πέρυσι:

Θα στείλει ένα ποσό (έστω και στο παρά πέντε όπως έγινε και τότε με την αδειοδότηση) το οποίο θα ξεπερνά κατά πολύ τα τελευταία εμβάσματά του και θα αποτελεί ικανό λόγο κινητοποίησης και των υπόλοιπων μετόχων, που διαρρέουν ότι περιμένουν τη δική του πρώτη κίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x