Stoiximan Super League

«Θέλει να μείνει ο Σιμάο»

Στα τέλη Μαρτίου θα υπάρξει νέο ραντεβού του μάνατζερ του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση του συμβολαίου του Μοζαμβικανού μέσου στην ομάδα, όπως δήλωσε ο Εκτορ Περάλτα στη SportDay. Ο εκπρόσωπος του διεθνούς χαφ τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα του εξωτερικού, όμως εκείνος θέλει να περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

Στα τέλη Μαρτίου θα υπάρξει νέο ραντεβού του μάνατζερ του Σιμάο Μάτε Τζούνιορ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση του συμβολαίου του Μοζαμβικανού μέσου στην ομάδα, όπως δήλωσε ο Εκτορ Περάλτα στη SportDay.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς χαφ τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα του εξωτερικού, όμως εκείνος θέλει να περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

«Συναντηθήκαμε, ο Σιμάο είπε για άλλη μία φορά ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και να υπογράψει άμεσα, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα στο εξωτερικό και είπαμε να τα ξαναπούμε στο τέλος Μαρτίου, όταν αναμένονται κάποιες εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού», τόνισε ο Περάλτα.

Πάντως, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε από τον Σιμάο να περιμένει λίγες μέρες, αφού η κατάσταση στα διοικητικά θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Εκείνο, όμως, που γίνεται αντιληπτό είναι πως ο Σιμάο θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και το δείχνει εμπράκτως, αφού θα μπορούσε από τώρα να έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x