Stoiximan Super League

Πάντελιτς: «Θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Σίγουρος πως θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι όπου και λήγει το συμβόλαιό του, δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον σερβικό Τύπο. «Πριν τον τραυματισμό μου, μού έδωσαν να καταλάβω ότι πρόθεσή τους είναι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός.

Σίγουρος πως θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι όπου και λήγει το συμβόλαιό του, δήλωσε ο Μάρκο Πάντελιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον σερβικό Τύπο.

«Πριν τον τραυματισμό μου, μού έδωσαν να καταλάβω ότι πρόθεσή τους είναι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής επιθετικός.

«Προς μεγάλη μου ικανοποίηση είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα συνεχίσω στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, αυτόν με τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Πάντελιτς και πρόσθεσε: «Πριν τον τραυματισμό μου, μού έδωσαν να καταλάβω ότι πρόθεσή τους είναι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί. Μετά τον τραυματισμό είναι πολύ σημαντικό αυτό που συνέβη. Όλοι στάθηκαν στο πλάι μου και μου συμπαραστάθηκαν αποδεικνύοντας έτσι το ήθος τους. Καταλαβαίνετε όταν τυγχάνεις τέτοιας συμπεριφοράς θα πρέπει κι εσύ να κάνεις το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x