Stoiximan Super League

Ο νέος ΟΣΦΠ του Βαλβέρδε θέλει ελάχιστες μεταγραφές

Ο Μάρτιος, είναι πιθανόν, να αποδειχτεί ο πλέον καθοριστικός μήνας για την ομάδα του Ολυμπιακού, αναφορικά με το τι θα έχει πετύχει στη φετινή σεζόν. Τον Μάρτιο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος του πρωταθλητή που όπως λένε στον Ολυμπιακό, ήταν από την αρχή και παραμένει ο πρώτος και ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Ο Μάρτιος, είναι πιθανόν, να αποδειχτεί ο πλέον καθοριστικός μήνας για την ομάδα του Ολυμπιακού, αναφορικά με το τι θα έχει πετύχει στη φετινή σεζόν. Τον Μάρτιο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος του πρωταθλητή που όπως λένε στον Ολυμπιακό, ήταν από την αρχή και παραμένει ο πρώτος και ο μεγάλος στόχος της ομάδας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τον Μάρτιο θα μάθουμε αν όντως παραμένει ο πρώτος και μεγάλος στόχος της ομάδας το πρωτάθλημα. Και δεν θα το μάθουμε από τα αποτελέσματα των αγωνιστικών της Super League που θα γίνουν μέσα στο Μάρτιο, αλλά από την έκβαση των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί σε βάρος των Ουκρανών και φτάσει στους «8» του Europa League όπως και να το κάνουμε το κίνητρο της ευρωπαϊκής επιτυχίας θα είναι τόσο μεγάλο που θα περάσει σε πρώτη μοίρα. Αλλωστε από τα ματς με την Μέταλιστ θα κριθεί αν ο Ολυμπιακός θα κάνει μία απλώς καλή χρονιά στην Ευρώπη ή αν θα κάνει την υπέρβαση της Ιστορίας του. Διότι το να παίξεις το 2012 προημιτελικό ευρωπαϊκού Κυπέλλου είναι υπέρβαση!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Μιχάλη Τσόχου στο theinsiders.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x