Stoiximan Super League

Ανεβαίνει ο Ιβιτς

Με πολλούς απόντες, όλους πάντως δικαιολογημένους, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν στις εθνικές τους ομάδες, ξεκίνησε τυπικά την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4/3) στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Ανεβαίνει ο Ιβιτς και από την Τετάρτη επανέρχεται σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Με πολλούς απόντες, όλους πάντως δικαιολογημένους, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν στις εθνικές τους ομάδες, ξεκίνησε τυπικά την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4/3) στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Ο Ιβιτς περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο είναι εντάξει από ιατρικής πλευράς (έχει απαλλαχθεί από τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και αύριο υπό το βλέμμα του Λάζλο Μπόλονι (επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Υπομονή πρέπει να κάνουν οι Ετο, Κατσικάς και Γλύκος που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας από τους τραυματισμούς τους.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ (εξυπακούεται πλην των διεθνών: Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Γιάννου, Αποστολόπουλου, Σταφυλίδη και Λάζαρ) θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το μεσημέρι (16:00) και θα γυμναστούν υπό τις οδηγίες των Πρέτο και Καρύδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x