Stoiximan Super League

Μίλαν ή… Ολυμπιακός για Ρούσσο

Στο Μιλάνο βρίσκεται ο Άλμπερτ Ρούσσος, ο οποίος θα δοκιμαστεί από σήμερα από τη δεύτερη ομάδα της Μίλαν. Ωστόσο, το ενδιαφέρον στοιχείο στην υπόθεση του 16χρονου μέσου είναι πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του. Αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής (από Έλληνα πατέρα και Αγγλίδα μητέρα) πείσει τους παράγοντες της ιταλικής ομάδας, θα υπογράψει συμβόλαιο και θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Στο Μιλάνο βρίσκεται ο Άλμπερτ Ρούσσος, ο οποίος θα δοκιμαστεί από σήμερα από τη δεύτερη ομάδα της Μίλαν.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον στοιχείο στην υπόθεση του 16χρονου μέσου είναι πως ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής (από Έλληνα πατέρα και Αγγλίδα μητέρα) πείσει τους παράγοντες της ιταλικής ομάδας, θα υπογράψει συμβόλαιο και θα προσπαθήσει να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Αν, όμως, ο Ρούσσος δεν αρέσει στους «ροσονέρι», τότε οι Πειραιώτες θα κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του. Ο 16χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Ρόδου, ο οποίος αντιμετώπισε οικονομικό πρόβλημα και άφησε και άλλους ποδοσφαιριστές ελεύθερους.

Τη φετινή σεζόν ο νεαρός άσος έχει παίξει σε 15 ματς (13 για τη Football League και 2 για το Κύπελλο Ελλάδας), έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 493 λεπτά συμμετοχής.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x