Stoiximan Super League

Γίνεται Κυριακή!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΟΦΗ δεν θα γίνει σήμερα αλλά -τελικά- θα διεξαχθεί την Κυριακή! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μετά από έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, οι αρμόδιοι φορείς αλλά και οι δύο ομάδες αποφάσισαν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης για αύριο, μια ημέρα μετά από την κανονική ημερομηνία πραγματοποίησής του!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΟΦΗ δεν θα γίνει σήμερα, αλλά -τελικά- θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή!

Μετά από έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν, οι αρμόδιοι φορείς αλλά και οι δύο ομάδες αποφάσισαν να γίνει το παιχνίδι με διαφορά μιας ημέρας, αλλά στις 17.15 αντί για τις 19.30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Τι έπαιξε ρόλο;

Οι δύο ομάδες φέρονται να επιθυμούσαν για την πραγματοποίηση της αναμέτρησης η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ και ο προπονητής της, Νίκος Κωστένογλου πιέζει για τη διεξαγωγή του αγώνα έστω και κεκλεισμένων των θυρών καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.

Οι υπεύθυνοι του ΟΦΗ πίεζαν για οικονομικούς λόγους, καθώς δεν ήθελαν να μπουν σε νέα έξοδα μετακίνησης και διανυκτέρευσης της ομάδας, με την «άνοδο» στην Αθήνα σε άλλη ημερομηνία.

Τέλος από την άλλη πλευρά η αστυνομία δεν ήταν τελείως αντίθετη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγάλο πρόβλημα των αρχών στο ζήτημα ήταν ότι θεωρούσαν πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει γνωστή η χθεσινή απόφαση να γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών της ΑΕΚ από την στιγμή που δεν σφράγισε τα εισιτήρια.

Πλέον, πιστεύουν ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί καθώς το ζήτημα έχει πάρει διαστάσεις και πως υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γνωστοποιηθεί το γεγονός ότι το παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας αλλά και της Σούπερ Λίγκας το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί. Μάλιστα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας φέρεται να είναι σε εξέλιξη.

Την σχετική απόφαση την επιβεβαίωσε και η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απαγόρευσης διεξαγωγής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ από τη ΓΓΑ, ο αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 17:15».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x