Stoiximan Super League

«Ο ΠΑΟ θα αντέξει μέχρι τέλους»

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός θα αντέξει το κυνήγι του Ολυμπιακού και θα πάρει το πρωτάθλημα τελικά, εξέφρασε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Μπατσινίλας. Ο παλιός άσσος των «πράσινων» θεωρεί πως το 3-0 με την Ξάνθη ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά το… κάζο της Λιβαδειάς και αυτό είναι σημαντικό.

Την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός θα αντέξει το κυνήγι του Ολυμπιακού και θα πάρει το πρωτάθλημα τελικά, εξέφρασε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Μπατσινίλας.

Ο παλιός άσσος των «πράσινων» θεωρεί πως το 3-0 με την Ξάνθη ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μετά το… κάζο της Λιβαδειάς και αυτό είναι σημαντικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπατσινίλα στον Βασίλη Σαμπράκο.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που ήταν πριν αλλά με το αποτέλεσμα που έκανε με την Ξάνθη, ανέβασε ψυχολογία. Ναι μεν έχει απουσίες και δεν έχει το ίδιο βάθος στο ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά τα παιδιά έχουν δείξει ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

Λογικά, ο Παναθηναϊκός θα αντέξει μέχρι το τέλος. Μπορεί να κάνει κάποια γκέλα, αλλά επειδή δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη όπως ο Ολυμπιακός, μπορεί να τα καταφέρει. Επίσης ο Ολυμπιακός δεν είναι φόβητρο στην Ελλάδα, εμένα δεν μου άρεσε η απόδοσή του ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον ΠΑΟΚ.

Την διαφορά όλο αυτό τον καιρό την έκανε ο Λέτο και ο Κουίνσι. Όπως και ο Ζέκα με τα τρεξίματά του. Με αυτών των ποδοσφαιριστών την συμβολή έχει ανέβει και ο Κλέιτον, ειδικά όταν παίζουν όλοι μαζί διότι είναι ένας παίκτης που ξέρει να παίζει καλά στον χώρο.

Όσο για τα διοικητικά, επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα βρει τον δρόμο της. Και ο Ολυμπιακός πέρασε κάποτε τα ίδια. Στον Παναθηναϊκό, η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε επί 30χρόνιατην ομάδα ψηλά, σίγουρα θα βρεθεί κάποιος».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x