Stoiximan Super League

«Ένα βήμα χειρότερα η Ελλάδα από την Ισπανία»

Στην ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης όπως και των γεγονότων που κάνουν τον γύρο του κόσμου, αναφέρθηκε ο Τοτσέ. «Ζω μακριά από το κέντρο. Τα παιχνίδια έγιναν κανονικά αλλά είχε λιγότερο κόσμο. Ο κόσμος πιέζεται από τους φόρους όπως στην Ισπανία, αλλά εδώ το έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού στην «Marca».

Στην ζωή του στην Ελλάδα, αλλά και τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης όπως και των γεγονότων που κάνουν τον γύρο του κόσμου, αναφέρθηκε ο Τοτσέ.

«Ζω μακριά από το κέντρο. Τα παιχνίδια έγιναν κανονικά αλλά είχε λιγότερο κόσμο. Ο κόσμος πιέζεται από τους φόρους όπως στην Ισπανία, αλλά εδώ το έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού στην «Marca».

Βέβαια, το γεγονός πως δεν ζει και δεν βγαίνει στο κέντρο, παίζει τον ρόλο του, αφού όπως λέει και ο ίδιος: «Η αλήθεια είναι ότι τα έχω μάθει όλα από τον Ισπανικό Τύπο. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού ζουν τουλάχιστον 20 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, αν και οι διαδηλώσεις έχουν φτάσει πολύ μακριά. Προς το παρόν δεν έχει βιώσει κάποια επεισόδια. Ζω πολύ ήσυχα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την ομάδα και την πόλη».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x