Stoiximan Super League

Καζίμ: «Σημαντικό το πρώτο 25λεπτο»

Στα πρώτα 25 λεπτά κρίθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (2-0), σύμφωνα με τον Καζίμ Κόλιν Ρίτσαρντς. Ο Τούρκος μέσος χαρακτήρισε φανταστική την πρώτη του συμμετοχή στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ για το παιχνίδι με την Ρούμπιν τόνισε πως οι καλοί παίκτες δείχνουν την αξία τους σε τέτοια παιχνίδια.

Στα πρώτα 25 λεπτά κρίθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (2-0), σύμφωνα με τον Καζίμ Κόλιν Ρίτσαρντς.

Ο Τούρκος μέσος χαρακτήρισε φανταστική την πρώτη του συμμετοχή στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ για το παιχνίδι με την Ρούμπιν τόνισε πως οι καλοί παίκτες δείχνουν την αξία τους σε τέτοια παιχνίδια.

«Ήταν φανταστικά. Είναι καταπληκτικό συναίσθημα και ο κόσμος είναι εκπληκτικός ειδικά αυτή την εβδομάδα που σήμαινε πολλά για εκείνον. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Προφανώς τα πρώτα 25 λεπτά παίξαμε ρόλο γιατί βάλαμε τα γκολ. Είχαμε ενθουσιασμό και πάθος, ενώ στην Τούμπα τους παγώσαμε, σήμερα θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Είναι σημαντικό να έχουμε το μυαλό μας σε κάθε παιχνίδι και οι δύο αυτές νίκες μας βοήθησαν πολύ», τόνισε.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Ρούμπιν, σχολίασε: «Θα είναι δύσκολες οι συνθήκες, όμως οι καλοί παίκτες σε αυτές φαίνονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x