Stoiximan Super League

Άλλα υλικά, ίδια συνταγή

Ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό, την περίπτωση κι άλλης απώλειας βαθμών. Και μπορεί οι απουσίες που έχει το «τριφύλλι» ενόψει Ξάνθης να είναι σημαντικές, αλλά το κάζο στην Λιβαδειά ήταν… ηλεκτροσόκ. Ο Φερέιρα ζήτησε αφύπνιση από τους ποδοσφαιριστές του, για να διατηρηθεί το προβάδισμα που με κόπο έχουν πάρει. Ο Πορτογάλος, έχει στο μυαλό του για να διασπάσει την άμυνα της Ξάνθης, να παίξει με ίδιο σχηματισμό αλλά πιο επιθετικογενείς παίκτες.

Ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό, την περίπτωση κι άλλης απώλειας βαθμών.

Και μπορεί οι απουσίες που έχει το «τριφύλλι» ενόψει Ξάνθης να είναι σημαντικές, αλλά το κάζο στην Λιβαδειά ήταν… ηλεκτροσόκ.

Ο Φερέιρα ζήτησε αφύπνιση από τους ποδοσφαιριστές του, για να διατηρηθεί το προβάδισμα που με κόπο έχουν πάρει.

Ο Πορτογάλος, έχει στο μυαλό του για να διασπάσει την άμυνα της Ξάνθης, να παίξει με ίδιο σχηματισμό αλλά πιο επιθετικογενείς παίκτες.

Επειδή έχει καταλάβει, πως το «τριφύλλι» οφείλει να παίξει πιο επιθετικά, μια και οι μικρότερες –θεωρητικά- ομάδες έχουν διακρίνει την δυσλειτουργία στην επίθεση των «πράσινων» και κλείνουν τους χώρους. Συν τοις άλλος, έχουν κατανοήσει και τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και τον έχουν διαβάσει. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στα παιχνίδια του Ιανουαρίου.

Έτσι, ο Φερέιρα που δεν προτίθεται να αλλάξει σχηματισμό, θα ανακατέψει κάπως την τράπουλα βάζοντας πιο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Στο τέρμα, ο Καρνέζης, παρά το γεγονός πως δέχτηκε γκολ μετά από πολλά παιχνίδια θα παραμείνει βασικός.

Στην άμυνα, θα αλλάξουν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Μαρίνος θα πάρει θέση βασικού αντί του Βύντρα μια και είναι πιο επιθετικογενής. Αριστερά, ο Σπυρόπουλος δεν χάνει την θέση του, ενώ σαν στόπερ, θα παίξουν ο Μπιάρσμιρ με τον Σαριέγκι. Ο Σουηδός θα πάρει την θέση του Κατσουράνη, διότι ο Πατρινός είναι αναγκαίος στην μεσαία γραμμή για να δημιουργεί φάσεις και να ανεβαίνει να πατάει περιοχή. Ο Κατσουράνης θα πάρει την θέση του Βιτόλο και πίσω του, θα αγωνιστεί ο Σιμάο ως κλασσικός αμυντικός χαφ.

Στα πλάγια, ο Ζέκα θα είναι σίγουρα βασικός αφού στο επόμενο ματς με τον Εργοτέλη θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς της Λιβαδειάς. Στην άλλη πτέρυγα(αριστερά), ο Χριστοδουλόπουλος θα μονομαχήσει με τον Μαυρία για μία θέση. Ο πιτσιρικάς είναι σαφώς πιο έτοιμος και με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, όμως ο Χριστοδουλόπουλος είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής του οποίου του λείπει μόνο ο αγωνιστικός ρυθμός. Τώρα, αν αυτόν τον χρόνο που χρειάζεται ο Λάζαρος θα του τον δώσει ο Φερέιρα από την αρχή ή θα τον βάλει κατά την διάρκεια του ματς, θα ξεκαθαρίσει μάλλον στην προπόνηση της Παρασκευής.

Τέλος, στην επίθεση, ο Κλέιτον θα είναι αυτός που θα αναλάβει τον ρόλο του ελεύθερου, του πιο περιφερειακού επιθετικού, ενώ ο Τοτσέ, θα γεμίσει την περιοχή αφού θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x