Stoiximan Super League

«Ενωμένοι για το πρωτάθλημα»

Σε ενωτικό κλίμα και με την κοινή πεποίθηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά και μιας καλής πορείας στο Europa League, συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με εκπροσώπους των οργανωμένων το βράδυ της Τετάρτης. Συνεχίστηκαν οι επαφές του προέδρου του Ολυμπιακού με τους παίκτες.

Σε ενωτικό κλίμα και με την κοινή πεποίθηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, αλλά και μιας καλής πορείας στο Europa League, συναντήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με εκπροσώπους των οργανωμένων το βράδυ της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα είπε για περίπου μιάμιση ώρα με τους φίλους της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουν την ομάδα, με θέρμη και χωρίς έκτροπα, και ζήτησε ανάλογη στάση και στην τελική ευθεία της περιόδου, αρχής γενομένης από το ματς της Παρασκευής με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα, τονίζοντας πως υπερέχει ποιοτικά των υπολοίπων διεκδικητών και ότι αν παρουσιαστεί όπως πρέπει, θα φτάσει στην επίτευξη των στόχων του. Ο κ. Μαρινάκης δέχτηκε ερωτήσεις για διάφορα θέματα από τους οργανωμένους, από τα μεταγραφικά, μέχρι την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και τις μετακινήσεις στα εκτός έδρας ματς.

Τα είπε και με παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχισε και την Τετάρτη τις συναντήσεις του με παίκτες του Ολυμπιακού. Σήμερα σειρά πήραν ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Χοσέ Χολέμπας και ο Μπάλας Μέγιερι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετέφερε το μήνυμα πως θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να συνεχίσουν στο δρόμο της… Τούμπας, με εμφανίσεις ανάλογα καλές, για να φτάσουν στο 10/10 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x