Stoiximan Super League

Εισιτήριο; Εκδοτήριο!

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τους φίλους του Ολυμπιακού που σκοπεύουν να δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Παρασκευή εξέδωσε η ΠΑΕ. Εκεί ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων (που ξεκινούν από τα 25 ευρώ) ενώ ξεκαθαρίζει πως ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να τα προμηθευτεί αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Καραϊσκάκη».

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τους φίλους του Ολυμπιακού που σκοπεύουν να δώσουν το «παρών» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Παρασκευή εξέδωσε η ΠΑΕ.

Εκεί ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων (που ξεκινούν από τα 25 ευρώ) ενώ ξεκαθαρίζει πως ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να τα προμηθευτεί αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Καραϊσκάκη».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης” (θύρα 25), καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, για τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” την Παρασκευή 10/2/2012 και ώρα 21:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 35€, 40€, 55€ 75€ & 125€ (VIP).
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x