Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Ας αφήσουμε ήσυχη τη διαιτησία»

Την άποψη ότι η διαιτησία του χθεσινού αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο δεν επηρέασε το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Προσωπικά δεν είδα κάτι στις αμφισβητούμενες φάσεις», τόνισε ο τεχνικός των Αρκάδων. «Η διαιτησία είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ας την αφήσουμε ήσυχη και να μην λειτουργεί υπό πίεση», πρόσθεσε.

Την άποψη ότι η διαιτησία του χθεσινού αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο δεν επηρέασε το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προσωπικά δεν είδα κάτι στις αμφισβητούμενες φάσεις», τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων.

«Η διαιτησία είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Ίσως έχουν επηρεάσει την κρίση μας σε μεγάλο βαθμό τα όσα συνέβησαν με αυτό το θέμα το καλοκαίρι. Ας την αφήσουμε ήσυχη και να μην λειτουργεί υπό πίεση», πρόσθεσε. Ανακοίνωση-απάντηση από Σπανό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για τη νίκη του Αστέρα επί του Ατρομήτου, η οποία ήταν η πρώτη μακριά από την έδρα του

«Δουλέψαμε για αυτό τον στόχο. Στα τελευταία ματς είχαμε δείξει ότι είχαμε δυνατότητες, αλλά είχαμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Θέλαμε να σκοράρουμε και να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Ο Ατρόμητος έχει σημαντικούς επιθετικούς, όπως ο Μήτρογλου και ο Αναστασάκος – που τον είχα στο Θρασύβουλο –, και μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα».

Για την πρώτη νίκη μακριά από την Τρίπολη

«Η ομάδα δημιουργούσε πάρα πολλές ευκαιρίες στα προηγούμενα ματς, όμως έλειπε το γκολ και να δώσει σημασία στην καλή απόδοσή που είχαμε. Στα τελευταία ματς έχουμε δείξει ότι έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε και να παίρνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Για τη φετινή διαιτησία

«Όταν με ρώτησαν δεν είχα καθαρή άποψη για τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Ατρόμητος και τις είδα το βράδυ. Προσωπικά δεν είδα κάτι στις αμφισβητούμενες φάσεις. Ακόμη και στη φάση του Πουλίδο με τον Τάτο που ζητούν πέναλτι, δεν είδα κάτι. Η διαιτησία είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Έχουν επηρεάσει την κρίση μας σε μεγάλο βαθμό τα όσα συνέβησαν με αυτό το θέμα το καλοκαίρι. Ας την αφήσουμε ήσυχη και να μην λειτουργεί υπό πίεση».

Για την ελληνοποίηση του Αστέρα

«Το πλάνο μας είναι σταδιακά να μπουν περισσότεροι Έλληνες στην ομάδα. Ο κόσμος εδώ στην Τρίπολη έχει κουραστεί να βλέπει να έρχονται τόσοι ξένοι κάθε έξι μήνες. Η πολιτική που θα έχει ο Αστέρας από εδώ και πέρα είναι να γεμίζει σιγά – σιγά με ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Για τους στόχους του όταν ανέλαβε την ομάδα

«Πρώτα από όλα να αποκτήσει η ομάδα μία ομοιογένεια. Όταν ήρθα εγώ εδώ η ομάδα είχε αλλάξει ήδη δύο προπονητές (Όσκαρ Φερνάντεθ και Οράσιο Γκονσάλβες) και δεν μπορούσε να σταθεί δυνατή στους αγώνες. Το ρόστερ ήταν πλούσιο και είχε ποιοτικούς παίκτες»

Για την τακτική της ομάδας

«Είναι σημαντικό να βασίζεσαι πρώτα στην άμυνα και μετά στην επίθεση. Στα τελευταία παιχνίδια δημιουργούμε φάσεις και δεχόμαστε λιγότερες επιθέσεις. Χθες ο Χακόμπο δεν απειλήθηκε από τον Ατρόμητο και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x