Stoiximan Super League

Γεωργιάδης: «Ήμουν λίγο φοβισμένος»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (2-0). Ο νεαρός μέσος και σκόρερ του πρώτου τέρματος, τόνισε πως αυτό το γκολ, το οποίο είναι το πρώτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για όλο το τελευταίο διάστημα.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (2-0).

Ο νεαρός μέσος και σκόρερ του πρώτου τέρματος, τόνισε πως αυτό το γκολ, το οποίο είναι το πρώτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για όλο το τελευταίο διάστημα.

«Μετά την αποτυχία μας από το Κύπελλο θέλαμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θέλαμε να το κάνουμε αυτό κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ήρθαμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και φύγαμε με την νίκη», τόνισε αρχικά.

Ακόμα πρόσθεσε: «Ήμασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε χώρους, δουλέψαμε καλά και το γκολ έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, περάσαμε την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομαδα».

Τέλος για το γκολ τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο φοβισμένος λόγω του τραυματισμού μου, καθώς ήταν επικίνδυνος και φοβήθηκα μην ήταν χειρότερα. Όμως, νομίζω, πήγα καλά και συνδυάστηκε η εμφάνισή μου με ένα γκολ, το οποίο είναι το πρώτο μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x