Stoiximan Super League

Το come back του Μιραλάς

Μπορεί ξανά να υπολογίζει στο βαρύ πυροβολικό της επίθεσης του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Κέβιν Μιραλάς φώναξε «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής και έτσι ο Βάσκος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη». Έτοιμος και ο Βιθέντε Μόνχε. Ποιοι θα απουσιάσουν. Ο Φορμίκα και οι άλλοι.

Μπορεί ξανά να υπολογίζει στο βαρύ πυροβολικό της επίθεσης του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Κέβιν Μιραλάς φώναξε «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής και έτσι ο Βάσκος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη». Έτοιμος και ο Βιθέντε Μόνχε.

Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χοσέ Χολέμπας, αλλά έμεινε εκτός. Όπως επίσης οι Τζεμπούρ, Τοροσίδης, Φουστέρ και Φέισα που δεν είναι απολύτως έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η 18μελής αποστολή: Δασκαλάκης, Μέγιερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Μόνχε, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Μιραλάς, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

* Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί (10:30) του Σαββάτου στο Ρέντη.

Θα το παλέψει

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν πτοούνται από τις δυσκολίες που συναντούν στην περίπτωση του Μάουρο Φορμίκα. Η Μπλάκμπερν δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού, παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» επεξεργάζονται και κάποιες άλλες περιπτώσεις αισιοδοξώντας ότι τουλάχιστον σε μία (στην οποία έχουν ρίξει και το περισσότερο βάρος) θα ευοδωθούν οι προσπάθειές τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x