Stoiximan Super League

Η «Praxis Energy» για την ΑΕΚ!

Ο Θεοδόσιος Κυριαζής, διευθυντικό στέλεχος της Praxis Energy, είναι ο επικεφαλής της ομάδας των Ελλήνων επιχειρηματιών που αποκάλυψε σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης, ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση των μετοχών της ΑΕΚ. Αυτό αναφέρει το aek365.gr για τον Έλληνα επιχειρηματία με ένθερμα αισθήματα για την Ένωση. για το ενδιαφέρον της ομάδας επιχειρηματιών και ό,τι άλλο ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Η εταιρεία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών «Praxis Energy» είναι η ενδιαφερόμενη ν’ αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ!

Τα διευθυντικά στελέχη του κορυφαίου οργανισμού, με επικεφαλής τον Θεοδόσιο Κυριαζή, αποτελούν την ομάδα επενδυτών που αποκάλυψε ο Σταύρος Αδαμίδης ότι χτύπησαν εσχάτως την πόρτα της ΠΑΕ.

Η διοίκηση επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του aek365.gr, σύμφωνα με το οποίο η τελευταία έκφραση ενδιαφέροντος που αποκάλυψε ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης προέρχεται από την «Praxis Energy».

Πρόκειται για διεθνή εταιρία που δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών, ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1993 από τρεις Έλληνες επιχειρηματίες και διαθέτει πλέον γραφεία σε άλλες τρεις (ΗΠΑ, Γερμανία και Σιγκαπούρη).

Τα στοιχεία που υπάρχουν για την εταιρεία αναφέρουν πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία (ο Σταύρος Αδαμίδης είχε πει νωρίτερα πως οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν επαρκή οικονομική επιφάνεια), ενώ θεωρείται εκ των κορυφαίων του είδους της στον κόσμο.

Ο Θεοδόσιος Κυριαζής, δε, που αποτελεί διευθυντικό της στέλεχος είναι ο «επιχειρηματίας και ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ» για τον οποίο μίλησε ο Αδαμίδης και αυτός που παρουσιάζεται ως επικεφαλής της πρωτοβουλίας για να επενδύσει στον «δικέφαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x