Stoiximan Super League

Εξελίξεις στα μεταγραφικά

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα ενδέχεται να υπάρξει εντός της εβδομάδας στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται σύντομα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει νέα συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να αποφασίσουν από κοινού τις επιλογές που θα προχωρήσουν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Όλα δείχνουν ότι προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός «δεκαριού», ενός δεξιού χαφ και ενός αξιόπιστου τερματοφύλακα. Ικανοποίηση, αλλά μόνο για τους βαθμούς στο ματς με Λεβαδειακό.

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα ενδέχεται να υπάρξει εντός της εβδομάδας στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται σύντομα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να έχει νέα συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να αποφασίσουν από κοινού τις επιλογές που θα προχωρήσουν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Όλα δείχνουν ότι προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί η απόκτηση ενός «δεκαριού», ενός δεξιού χαφ και ενός αξιόπιστου τερματοφύλακα. Οι Πειραιώτες κινούνται για έναν μέσο, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά και αυτή τη στιγμή ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Λούτσο Γκονζάλες και του Τόμας Ροζίτσκι.

Η υπόθεση του Αργεντινού χαφ της Μαρσέιγ είναι δύσκολη, όμως ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι το τέλος και ελπίζει να έχει θετική έκβαση. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ροζίτσκι δήλωσε ότι στις 24 Ιανουαρίου θα έχει συνάντηση με τον Αρσέν Βενγκέρ για το μέλλον του πελάτη του.

Πάντως, ο Τσέχος χαφ της Άρσεναλ φέρεται να επιθυμεί να «ψαχτεί» πρώτα για το γερμανικό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, ακούγονται τα ονόματα του Σλοβένου Μπίρσα της Τζένοα και του Ισπανού Απόνιο της Μάλαγα, οι οποίοι παραχωρούνται από τις ομάδες τους.

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντικαταστάτης του Φράνκο Κοστάντσο θα προέρχεται από την Ελλάδα. Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται ο Σαρλ Ιτάνζ του Ατρομήτου και ο Χακόμπο του Αστέρα Τρίπολης.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες υπολογίζουν ότι ο Μπάλας Μέγερι έχει αποδείξει τις ικανότητές του και χρειάζεται να κινηθούν για μία εναλλακτική επιλογή, εφόσον αποχωρήσει και ο Κοστάντσο από την ομάδα.

Την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Βαλβέρδε), ο οποίος θα συζητήσει με τη διοίκηση τη λύση του συμβολαίου του Φραν Γέστε. Δεν αποκλείεται στη συνάντηση των δύο πλευρών να γίνει μία πρώτη κουβέντα και για την ανανέωση του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κέρδισε, αλλά δεν άρεσε

Ικανοποίηση, αλλά μόνο για τη νίκη υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 3-1 επί του Λεβαδειακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, δίνοντας συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις και θα πρέπει να παρουσιάσουν βελτιωμένο πρόσωπο αν θέλουν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της αήττητης για εννέα ματς Skoda Ξάνθης την επόμενη Κυριακή.


Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x